Арысланым

  Туып ускэн жирем Арысланым,
  Сагынып котеп аласын.
  Салкын чишмэлэрен аша
  Кунелемэ мон саласын.

  Танар ата сызылып-сызылып
  Шомырт ислэренэ тулып.
  Сандугачын сайрый танда оздереп,
  Талларына кунып-кунып.

  Сагынам,йоресэм дэ адашып,
  Йорэгем тибэ шашып.
  Жырларыма кушылып сагышларым
  Кунелдэн чыга ташып.

  Туып ускэн жирем Арысланым,
  Сагынып кайтып барамын.
  Тошлэремэ керэ салкын чишмэн,
  Авылымда каламын.



 
 
 


Рецензии