кака така

яка смішна людина, якій нема про що сказати,
тоді вона намагається хоч чимось похизуватися,
хоча насправді і нема чим))
ну щоб грам їй позаздрили,
хоч щоб краплю енергії їй впало,

жалюгідністю посмерджує, ницістю


Рецензии