Живи...

Живи!!! Ми просимо тебе!!! Лише живи!!!
Ти зможеш!!! Ти всесильний!!! Знаєм!!!
Весь світ, за тебе, з Господом стоїть!!!
Весь світ, за тебе, Господа благає!!!

Цей гіркий час ми вип'ємо усі,
Зітремо в попіл болі і тривоги,
Без тебе ми, як сироти малі,
Не знайдемо, щоб йти вперед, дороги.

Чекаємо!!! Кожну секунду, мить,
І віримо - ти будеш поруч знову!!!
Тебе ніхто не зможе замінить!!!
Бо лише ТИ - цеї сім'ї основа!!!

26.01.24


Рецензии