Сон

Зіроньки сяють у небі,
Знову я лину до тебе,
СЕрденько пісню співає...
Чекає...

Сон мені сниться щоночі,
Тільки закриються очі,
Руки твої обіймають...
Тримають...

І так мені хороше поряд,
ЗіркИ ті із нами говорять,
І ми разОм з ними літаєм...
Мов раєм...

Та й прокидаємось ранком,
У сонячному світанку,
СердЕчком до сЕрдечка ніжно...
Не тісно...

Так хочеться сни ці - не в мріях,
Насправді, у дійсності, діях...
Вночі від сирен не кричати...
Спати...

30.08.23.


Рецензии