Я тебя никому не отдам...

Я нікому тебе не віддам!
Та й нікуди сама не подінусь...
Краще дати цей вибір рокам,
Хай вони нас з тобою розділять...
Бо настане колись такий час:
Голосний і ма;буть бурхливий...
А, можливо, він буде як раз,
Мовчазний...полохливо-журливий...
Тож не станемо квапить його...
Та й навіщо...то все мимоволі...
Лиш кохання - основа всього,
Коли так переплетені долі.
28.08.23.

Я тебя никому не отдам,
И сама никуда не денусь.
Предоставлю это годам,
Пусть они нас тобой разделят.
Ведь когда-то настанет тот час,
Может громкий, сильно кричащий,
Ну а может, он будет как раз,
Самый тихий и неговорящий.
Мы не станем его торопить,
Да и думать о нем мы не будем.
Будем просто жить и любить,
Коль уж так перепле;тены судьбы.
19.07.23.


Рецензии