Укчу журок

Журок ооруйт,
Конул сыздап негедир,
Тан каламын сезе албай себебин,
Карбаластайм жаш балача эмнеге,
Жулдургансып жакшы коргон белегин,

Ким куноолуу,
Балким журок куноолуу,
Умуттонуп ачып койгон торбосун,
Махабатка толтурбады мени деп,
Таарынычын айтып жаткан болбосун,

Таарынбачы,
Олуп эми кетемби,
Жолукпаса бизге жаккан аруу жан,
чыдай тушчу,
Куткон жанын чыдачы,
Кете элек го кара кучум каруудан,

Ыйлабачы,
Конулунду которчу,
Таарынгандан экообузго пайда жок,
Сен энсеген, куткон нерсен не кылам,
Мен коп жургон, мен эс алган жайда жок


Рецензии