Любов до Бога

Не суди, не знаючи напевно,
хто твій ворог,де і хто твій друг,
не суди, лише молитсь смиренно,
і тебе покине весь недуг.

І нехай завжди із серця лине
ця свята,й Божественна любов,
щоб ВАС Господь ніколи не покинув
хай буде з вами вічно,знов і знов.

А Бог за гріх пробачить каяттям,
і не потрібно в цім житті нічого
я знаю - ради вічності із БОГОМ,
пожертвувати варто нам  життям.

Наш шлях давно вже визначив Господь, –
бо Він, життя нам вказує дорогу,
духовного життя початку плоть,
а за гріхи - судитиме нас строго.

Людська душа покійна - без добра,
за всі гріхи судитиме Бог строго,
бо надійшла  мабуть уже пора,
от-от  іти у вічності дорогу.


Рецензии