З Тобою...

На вулиці сніг, та у серці незимно,
Молюсь за людей, за спасіння, життя.
Минають роки,  лине час так неспинно...
Ніколи не буде йому вороття!

О Господи-Боже, відкрий серця людям,
Що так зльодоніли, нечуйні, глухі...
Хай Дух в них увійде, від сну їх пробудить,
І стануть їх душі, як пір'я, легкі!

Як хочеться чути лиш гарні новини,
Не ті, що приносять нам біль у серця...
Прости нам Ти, Боже, гріхи, всі провини,
Дай нам наповнятись любов'ю Отця!

Ніщо ми  без Тебе, ніщо, пусте місце,
Подібність Твоя так далека від нас...
З Тобою лиш серце становиться чистим
І лише тоді досягає прикрас!
                27.01.2024


Рецензии