My family

(Д/з по английскому.
Стих про семью)

My mum is as a bird,
Because she sings so good.
My dad is as an owl,
Because he's clever and calm.

My sister is as a cat,
She's so pretty and defiant.
My granny is as a dolphin,
She's friendly and trustworthy.

My grandpa is as a bear,
He's sleeping everywhere.
I am like a dog,
Because I'm reliable and bold.


Рецензии