Кочаклау конендэ генэ тyгел

Кочаклау конендэ генэ тyгел

Мин мэхэббэт белэн карыймын
Жаным союче дусларга,
Кем карашы белэн йорэкне,
Гомерем буе кочакларга эзер

Кочакла кадерле кешенне
Сyз белэн жан жылытучыны,
Кем кочакларга кулын суза,
Бэхет hэм назын олэшэ

Кем караш белэн йорэк yпсэ,
Кулын сузса мине кочакларга,
Мин кочакларга аны хэтта,
Назлы итеп эзер yбэргэ

Иль Насиб


Рецензии