у снах

.Дайте хтось інструкцію, як далі знову жити,
як вже намагатись зрозуміти світ,
вірити, сміятись, щиро так любити
й тишею шепотіти звичний той "привіт".
.Дайте хтось пораду, як перемагати
втому ту сердечну, як душа болить,-
звично тепер стало лиш у снах літати,
там ще хоч життя цінністю бринить.


Рецензии