Блюз афродизiаку танго чортополоху

Бува,
ведучи скронею на дуло,
жага в коханні - повна дура!
Чортополохом на шляху
не обійшов тебе з жаху…

Жага, яка дала любові движ,
як той реп'ях впилася ... Між
душею та звабливим тілом,
гачками намертво засіла...

Наразі, наче Орден Маяти,
ношу лілові квіти ті...
Їх аромат так вабить згубно...
Та як  разом з тобою нудно,

коли бажаю  у ночі коханнь,
хоч трохи ласки ... Та, на жаль,
Чортополох, хай медонос,
він похідне злих бджіл і ос...

І хай я в ліжку в сексі вправний,
та весь поколотий безжально!
Кохання із тобою мати -
чортів неначе відганяти….

Суть недарма прислів’я тиця:
Чортополоха - Біс боїться!
І знов між душами стіна ...
І знов один я… Ти одна…

А, може, ти тому дана,
щоб нас обходив Сатана?!


Рецензии