Для сестрички

Я Сашко Карпусь із Білозір'я
і сестра Надія в мене є,
в Києві на Виноградному базарі,
смажене насіння продає.

Ні,не той крам,що часто у крамниці
у місті продавали з крамарі,
хоч ця торгівля їй ночами сниться,
щоденно треба встати до зорі.

У неї є і віники,й насіння,
вона також олію  продає,
та необхідні витримка й везіння,
їй рух здоров'я й сили додає.

Хоч з Білозір'я пів-села торгує,
бо для торгівлі треба мати Божий дар,
моя сестра торгує  - не махлює,
тож, через те,в ціні її товар.

Всіх продавців постійних Київ знає
і Оболонь,й Андріївський узвіз,
хто за товар свій гарний виторг має,
везе грошей додому повний віз.


Рецензии