Присвячу ться Матусям

Любі діти,поважайте маму.
бережіть її,мов цінний скарб,
бо життя скінчиться мами драма
не жалкулте їй  яскравих фарб.

При житті любив  свою я маму,
та й тепер ще пам'ять не згаса,
закінчилася її життєва драма,
БОГ забрав її на небеса.

І пішла з життя рідненька мама,
сонце вже її зайшло за гай,
залишилась тільки панорама
а душа пішла за небокрай.

Бо не буде вже мені спокою,
дивлячись самотньо в небеса,
став без матінки я соротою,
на очах знов з'явиться сльоза. 

Нахилившись я молюся в Храмі,
серця сльози ллються через край,
я молю Всевишнього для мами,
щоб забрав її до себе в РАЙ.

То ж послухате мою пораду діти,
бо життя,так швидко поспіша,
раджу Вам матусь своїх любити,
всім,хто прочитав мого вірша.


Рецензии