Житкэн козлэр

  Каеннар сарыдан киенгэн
  Житкэн ахырсы козлэр.
  Салкын жиллэр очырса да
  Кояштай яна йозлэр.

  Коземнен кояшлы коннэре
  Ошаш матур сурэткэ.
  Себерсэ дэ яфыракларны
  Жылысы бар йорэктэ.

  Яфыраклар саргайсын козен,
  Саргаймасын кунеллэр.
  Яшен сугып матур чакларда
  Озелмэсен гомерлэр.

  Донъялар сарыдан киенгэн,
  Житте алтын козлэрем.
  Салкын жил утсэ дэ йорэккэ,
  Алсу минем йозлэрем.


Рецензии