700

700.
Велика така вже ця цифра,
немов павутиною страху обвита,
а скільки ще попереду всього
вже нездійсненного того,
в якому сенс був просто жити звично,
/тепер на автоматі втома циклічна./

700.
І десь кудись знову біжиш
/на допомогу комусь чи як сполохана ракетою миш/
в надії та вірі і в своїй тихій молитві,
що все ж таки закінчиться ця вся гонитва.


Рецензии