Бачу в дзеркалi ту дiвчинку маленьку

Де та дівчинка, україночка маленька,
На світлинах що всміхається  стареньких,   
Про щасливу долю були її мрії,
Та шкода, не всі здійснилися надії…
Роки мчались, вже бабуся я сивенька,
Бачу в дзеркалі  ту  дівчинку маленьку,
Що вінок  з яскравих  квітів одягає,
Посміхається, щось мріє та бажає…


Рецензии