Язмыштан юк узмыш

  Кая барсан да шул тормыш,
  Язмыштан юк узмыш.
  Яна тормыш корсан да,
  Узеннен гэдэтне кумыш.

  Ходай биргэнгэ риза бул,
  Нэпсенне дэ тыя бел.
  Бирэ байлыгын,сынаун,
  Шатлыгын да бирэ гел.

  Куйса да зур сынаулар алга,
  Утэлми калганын юк.
  Кунелгэ тынычлык бирсен,
  Ач тормыйсын,тамак тук.

  Язмышсыз булмый тормышлар,
  Барлап язып куелган.
  Син курэсен бер-кем курмэс,
  Мангайларга уелган.

  Язмышны узгэртэм дип
  Чапма Ходайдан алда.
  Булганына шокер итсэн,
  Калмассын тишек салда.


Рецензии