Каханне

Нам кожнаму даецца вялікае спатканне.
І гэтае спатканне называецца — каханне.
Яно як сонейка на небе
Сэрца і душу сагрэе цяплом,
Часінаю цяжкай, ў патрэбе
Шлях цёмны азорыць святлом.

Лета 2022 г.
Эдуард Кавальчук


Рецензии