Песня 12 Rikki -Tikki Tavi eng

Riki-tiki –tiki-tiki -  Tiki-tiki-tiki-Tavi
Riki-tiki –tiki-tiki -  Tiki-tiki-tiki-Tavi

Now, now, now.
Let me introduce.
This is not sweet mango.
This not fat goose.

Now, now, now.
Let me introduce.
Everybody know
Wonderful mongoose.

He is not a zero
He is super hero.
He is not a dinner.
He is cobra’s winner.

He is very quickly.
Victory was simply.
He is not a bad.
History is glad.

Riki-tiki –tiki-tiki -  Tiki-tiki-tiki-Tavi
Riki-tiki –tiki-tiki -  Tiki-tiki-tiki-Tavi

Now, now, now.
Let me introduce.
This is not a cow.
Wonderful mongoose.

It’s my last excuse.
Let me introduce.
He is children choose.
Wonderful mongoose.

Riki-tiki –tiki-tiki -  Tiki-tiki-tiki-Tavi
Riki-tiki –tiki-tiki -  Tiki-tiki-tiki-Tavi


Рецензии