Прогулянка заозером

Червоним багрянцем у вікнах села
відсвічує знов надвечір'я,
а віхола біла навкруг замела
стежки у селі Білозір'ї.

Знову треба мені на заозеро йти
та обмаль у мене вже часу,
засипало снігом дороги й стежки
з кар'єру і аж до капкасу.

Змахну я сніжинки у себе з брови,
для цього є діючий фактор,
ще йти на поклін Міцука-голови
щоб дав на заозеро трактор.

Хоч біла від снігу моя голова
тону в снігових кучугурах,
по вулиці рідній іду Бідана,
пробачте мене за цензуру.


Рецензии