Атсын таннар

  Ботап айлар-мизгеллэрне
  Ява кышын янгырлар.
  Йылый буген ялгыз ана
  Яшлэрдэн эри карлар.

  Кар эреп сулар акса да
  Озелмэсен тик жаннар.
  Болыт капласа да кукне
  Сызылып атсын таннар.

  Янгырлардан сон кояшым
  Салыр жылы карашын.
  Кумеп назга аналарны
  Таратыр ул сагышын.

  Боталмый айлар-мизгеллэр,
  Яусын ап-актан карлар.
  Коттерми житсен язларым,
  Очырыйк куккэ шарлар.


Рецензии