Сары чэчэк

  Сары чэчэк яланнарда
  Кояштай нурлар сибэ.
  Сине сагынган чакларым
  Йорэгем чашып тибэ.

  Сары чэчэк саргаймый ул
  Сагышлардан янса да.
  Мэхэббэтле йорэк коймэс
  Ялгызы ул калса да.

  Чэчэккэ куна кубэлэк,
  Сарысына бик сирэк.
  Гомер утэ агым судай,
  Йорэккэ назлар кирэк.

  Килсэм яланнарга кабат
  Жыярмын сары чэчэк.
  Сары чэчэк, мэхэббэтем,
  Аермасын килэчэк.
 
               


Рецензии