Baxt uchun Qiziqarli suratlar she riy izoxlar bila

#qiziqarli_suratlar_she;riy_izoxlar_bilan   #Интересные_изображения  ,  #;изи;арли_суратлар  ,  #qiziqarli_suratlar ,   #interesting_images
«Baxt uchun…» (Qiziqarli suratlar — she;riy izoxlar bilan)
«SIR SАQLАY OLАMАN…»
-«Garchi qor ostida — tursamda arang,
Garchi men bo;lsamda — bir buyum, qarang,
Qancha ko;p suhbatga — guvoh bo;lsam xam,
Sir saqlay olaman – ko;rmayman “baxam”?!…».
.…………(Davomi)……….    


Рецензии