Ce vezi tu oare cind privesti la mine?

Ce vezi tu oare cind privesti la mine?
O baba girbova, neputincioasa?
Un hirb, ce nu mai trebuie la nimeni,
De societate cu mult in urma ramasa?...

Nici n-ai ce sa vorbesti cu ea,
Ca-i primitiva, e din secolul trecut!
De asa oameni mai departe-ai sta,
Caci timpul lor deja-i trecut....

Ce zice Domnul de sus cind ma priveste?
- Aceasta-i fiica mea, pentru care am murit,
Eu i-am iertat mult, iar ea ma iubeste
Eu loc in Cer deja i-am pregatit! 

Eu o iubesc si o pazesc intr-una
Iar Duhul Meu oriunde e cu ea,
Prin El va birui orice furtuna
Si in picioare totdeauna ea va sta!!!

Slavit sa fie Domnul Vesniciei,
Care pacatul meu la cruce l-a purtat,
ACEL CE-A FOST, CE ESTE, S-O SA FIE
IN VECI DE VECI SA FIE LAUDAT!!!!

              20 IANUARIE 2024


Рецензии