Оч кування дино

Скільки днів і ночей я блукаю по світу
знов пишу тій єдиній,а роки мерехтять
я від тебе, кохана, чекаю привіту
а роки так летять,а роки так летять.

Все частіше мене огортає журбою
білий шепіт садів весняних зорепад,
може я у житті не зустрінусь з тобою,
незабаром найкращі роки пролетять.

Крізь тумани гіркі моє щастя зоріє,
бо не вірити в це -відцуратись життя,
я нестиму  життя зачаровану мрію,
а роки хай летять,а роки хай летять.


Рецензии