Дыялог

-Гэй жа, гоу!
-Будзь здароу!
Iзноу з табой пераклiкаюся,
А ты мне адгукаешся
Сярод астатнiх
Маучалiвых
Дзiрачак кватэр.
Таму Я тут стаю-
Сярод адтулiн розных
Пакояу цiхiх
I тебе крычу:
-Чаго хачу?!
У заказ мне гэта-
Дымiцца цыгарэта,
Паузе праз шчылiну у рот
Як быццам
Цэлы год з табой пражыу
Я разам-
Усе мае жыцце-з пытанняу
i адказау.


Рецензии