Вкраiна

Моя Вкраїна,
Ти мій раю, ти ніченько - чарівниченько моя
Твоя ніченько - чарівниченько танцює з дзеркалом,
і полум'я зірками летить,
а у дзеркалі доля накреслена - картина божественної зірки.
Кому пророкує зірка щастя, кому пророкує зірка нещастя
І ніченько - чарівниченько  - прекрасна Вкраїна, оновлена моя Вкраїна
і таїнством ніченько - чарівниченько сповнена. Пам’ятає все…
У вигині граціозному з дзеркалом грається, прекрасна Вкраїна,
Ніченько - чарівниченько навколо крутиться…


Рецензии