про дiвчину в жовтому

Буде ранок, буде вечір,
Поміж ними день -
Час гонитви і предтечі
Дeсяти знамень.
Буде снитися кумедно
Полуденний сон,
Де покоїться, напевно
задарма, Харон.
Буде вечір, буде ранок,
Поміж ними ніч,
Час, коли внівець серпанок
Падає із пліч.
Буде крок за кроком поступ
Набувати зміст,
Як за вчителем апостол,
Як до себе міст.
Вдень душа поснуло б'ється
Поодинцi, так.
А опівніч - обів'ється
самоті навспак.
Світлина:  Діно Валлс. Дівчина в жовтому.


Рецензии