Я не хочу добирати слiв

Я не хочу добирати слів,
а коли не хочу, то не буду.
Хтось зі слів будує халабуду.
Хтось купив за слово Вічний Львів.

Я не заробляю на словах.
Халабуду словом не будую.
Я не ловлю, звідки вітер дує.
І слова для мене – не жнива.

Тільки чесне слово – не мине.
Тільки чесне слово – не забудуть.
Тільки в чесне слово вірять люди –
хай те слово обере мене.


Рецензии