Сизелми утте елларым

  Кынгыраулы мэктэп еллары
  Янгырый кунеллэрдэ.
  Кынгыраулы мэктэп юллары
  Урын алган йорэклэрдэ.

  Сагынам кынгыраулы мэктэп
  Утсэ дэ купме еллар.
  Урап уза алмыйм мэктэбем,
  Синнэн киткэн зур юллар.

  Чыннар чакыра еллар аша
  Моннар салып йорэккэ.
  Искэ тошэ тэу укытучым
  Куз салсам да сурэткэ.

  Кулларымнан тотып ойрэттен
  Язырга сез хэрефне.
  Тутырып карасан кузлэремэ
  Анлый иден хэлемне.

  Жырларым аша сэлам юллыйм
  Укытучым,дусларым.
  Монлы чынлавын астында
  Утте мэктэп елларым.


Рецензии