Игилик этерге кюрешип...

***

Игилик этерге кюрешип,
Мен къарыу, ариу да юлешип,
Ма алай жашайма туурада,
Кёп мени ийнакъча суннганла.

Сынаула уа келдиле жашлай,
Тургъанда жолларымы башлай…
Къайгъымы элтир эдим кесим
Дегенде, сабыр эди эсим.

Бирде жокъ жангыз жанда къарыу,
Тышындан болгъунчу къайгъырыу.
Дурусун да билмейин жетдим,
Жарсыуун женгилирирек этдим.

Кесиме керек кюнде асыу,
Аулагъан чакъда мени жарсыу,
Такъырдан-такъыр бола кёлюм,
Мен жангыз тургъанымы кёрдюм.


Рецензии