Поэтме деп махтанмайма алай...

***

Поэтме деп махтанмайма алай,
Кёлюмдегин турама да тырнай.
Поэзия жолу уа - алдаулу,
Кимге - борчлу, кимге уа ол – даулу.

Тюйюл эсем да мен уллу поэт,
Тагъалмасам да мен сейир сонет,
Ауруйду жюрегим, тюз поэтлей.
Жюрек жарам ачыйды, кюй эте!

Угъай, тюйюлме, дейме, назмучу,
Алай а жюрегим – жерни учу!

Алай сюеме салыргъа жыргъа,
Ата журтну, къоша анда сыйгъа.


Рецензии