Калды елмаеп колергэ

  Калдын кузлэремне йомып буген
  сине искэ тошерергэ.
  Куз алдыма килеп баскач та,
  Калды елмаеп колергэ.

  Булмадын бердэн-бер куанычым,
  Булсан да минем уемда.
  Калдын  бит син тик бер хыялымда,
  Юк очырашу уенда.

  Уземне шулай юатыплар узем
  Йоримен ничэмэ еллар.
  Йорэк белэн ярата алсам да,
  Читкэ китте хэр-чак юллар.

  Юлыма чыктын син каян буген,
  Асты-оскэ килде уйлар.
  Хыялымда калсын яна тормыш,
  Кушылмас безнен юллар.


Рецензии