Моя школа-г мназ я

Колись в цій школі теж навчався я,
та в освітян з'явилася фантазія,
бо Білозірська школа №2
тепер перейменована в гімназію.

Знов згадую не раз свою я школу,
і ту найпершу вчительку свою
де прийняли колись до комсомолу,
по ній завжди скучаю і люблю.

І закінчивши вісім класів школи,
хоч під виття сирен не бігли в укриття
всім вчителям я вдячний,як ніколи
які дали путівку у життя.

Скупа сльоза мої лоскоче очі,
хоч підібрав подяки безліч слів
всім вчителям подякувати хочу,
в  своїм вірші,що висловить хотів.

А радість зігріває  мою душу,
що молодь підростає,ще така,
всім школярам подякувати мушу
що,ВИ, цікавитесь віршами земляка.


Рецензии