Онуки

Онуки - це продовження життя,
краса і ніжність Божого творіння
онуки,нас дзеркальне відбиття,
це пагони батьків своїх коріння.

Чекаєм їх появи - мов гостей,
як телеграму,що приходить іздалека,
бо з нетерпінням ми чекаємо вістей
як в простирадлі принесе до нас лелека.

Яка це втіха,як онуки на руках,
заради цього варто в світі жити
і не важливо,у яких роках,
дай,Боже,нам до цього всім дожити.

Мов дорогих чекаємо гостей,
в онуках схожість ми свою знаходим,
їх завжди залишаєм на дітей,
коли навічно в інший світ відходим.

Усе,що є, залишимо для них,
із ними по ріці життя пливемо,
заради них,-онуків дорогих,
на грішній цій землі усі живемо.


Рецензии