Сез дип яшэрмен

  Балаларым минем,былбылларым,
  Тугелгэн купме яшлэрем.
  Мэхэббэтнен татлы жимешлэре,
  Сез дип озелеп яшэрмен.

  Кояш нурларында ускэн голлэрдэй
  Йорэк жылысын тоясыз.
  Сынмасын очар канатларыгыз,
  Курэмен куплэр оясыз.

  Парлап былбыллардай очасыз,
  Сагынып сезне котэмен.
  Кара болыт капласа куклэрне,
  Юллар сызып китэрмен.

  Туган-ускэн якларга кайтыгыз,
  Сагындырып тормагыз.
  Мэхэббэт куллэре буш калмасын,
  Оя корсын торнагыз.


Рецензии