Сагынып син котмэле

  Утэр юллар бормалы-бормалы,
  Сагынып син котмэле.
  Юлларга ускэн бэбкэ-улэннэр,
  Ялан тэпи утмэле.

  Бэбкэ-улэннэрдэн йогерэ-атлый
  Сина кайтам авылым.
  Сикэлтэле булса да кайтыр юлларын,
  Сина минем атлавым.

  Каршы ала салкын чишмэлэрен,
  Кунып сайрар кошларын.
  Кайтыр юлларым сызылып ята,
  Кар яуса да кышларын.

  Урамнарын бормалы-бормалы,
  Адашыплар бетмэле.
  Кичлэрен бэбкэ-улэннэр  тапап,
  Гармун тартып утмэле


Рецензии