На приемнi i добрi слова витрачаю життя

На приємні і добрі слова витрачаю життя.
А приємні і добрі слова людям всім до вподоби.
Я готовий казати приємне усім цілі доби.
Добре слово приємне є сенсом і змістом буття.

Та бувають слова і недобрі, а як же без них, –
я недобрі, негарні слова лишу людям ворожим.
А на доброму слові для рідних і друзів ворожу,
щоб жили і щасливі були серед горя і лих.

Витрачаю життя на слова... Та хіба я правий,
як кажу, що на слово приємне – життя витрачаю?
Я – усупереч бідам – сильнішим стаю в мить печалі,
бо від доброго слова мого сильні будете й ви...


Рецензии