Кlела аялриз

Гъвечlи Селим шегьердай
Хуьруьз мугьман атайд тир.
Мукьвал тlамуз, сувариз
Живер къвана ацалт тир.
- Хуьре вучиз авач жив,-
Бицlекдин рикl дарал тир.
Няни хьана, ксана -
Кlевиз ахвар галайд тир.
Де экуьнахъ къарагъна,
Акl хьана хьи карагна:
Кьуд патарал живедин
Лацу бармак алайд тир.
06.11.2023


Рецензии