Ронковий бешкет

Це просто настрій, сірий як хмаринка.
Як наслідок моїх нічних думок.
Та ранком знову зміниться картинка,
Бо до весни ми зробимо ще крок.
Знов гамір, прилетіли сверистелі,
Щоб пошукать торішній виноград.
Промінчик сонця бавиться на стелі.
Я каву п'ю, смакую шоколад.
І вже готова підкорити Всесвіт
Своїм віршем чи співом про любов...
І дякувати всім, хто мене терпить
За просто так,
За будь яких умов.


Рецензии