Брами

На небі зорі, і палають почуттями,
Так голосно, як жадають трембіти.
Кульгає сонце, є на ньому плями,
Любов - ти музика, і як без тебе жити?!

Ласкаві ноти - грайливі антитези,
Так протилежні звуки мажору і мінору.
І знаки зодіаків Риби і Терези
Благають оплесків, обійм, фурору.

На небосхилі душі спочивають,
Обабіч зорі як квітки палають.
У янголів в житті комедії та драми,
Кохання - музика, то є відкриті брами.


Рецензии