Татлы балан

  Балан тэлгэшлэре ачы белэмен,
  Кунелемнэн сине соямен.
  Мэхэббэт учакларын кабызсан да
  Ялгызым бэгерем коямен.

  Аерылышулар ачы булса да,
  Мэхэббэтен булды шул татлы.
  Кайнар кочакларына алалсан да,
  Булырга телэмим вакытлы.

  Баланнар баллана ачы сувыкта,
  Мэхэбэт сынала елларда.
  Кабынган кайнар учаклар сунмэсен
  Мэхэббэтем булсын уйларда.

  Татлы балан тэлгэшлэрен алаек,
  Мэхэббэт утында янаек.
  Назга кумелгэн мэхэббэт язларын
  Бергэлэп бэгерем санаек.


Рецензии