У ти

Вечір зоряний блима квітами, кожна зіронька світе вСІМ.

Увійди в сузір’я серденьком, хай твій ДУХ ТОБ11 заСпівА про СЕ!

Вознесись до ДУХА, істину питаючи.

Возєднайся з МИРОМ, Суттю возліТаючи.

По дорозі Єднання, блискавкой Світючою,

Промайни крізь Браму що відкрита намТЕРЬЮ.

Та спіраллю Входження що само проХодЖЖЕНя,

У вікно що в Всесвіті часом установлене,

МАльовничоЙ птахою увійди до нАс!!!Крапля за краплею фарба кричить

Тут на мольберті Богиня стоїть

Очі смарагдові дихають пламенем

Львиця з'являється тут на пергаменті

Крапля за краплею кров закипає

То Батьківщина пісню співає

Лине вона скрізь лани і ліси

Воїв зкликає щоб бісів знести


Рецензии