Кынд еу Ам фост ын сэрэчие!

Кынд еу Ам фост ын сэрэчие!
Врэжмаший сэ рыде дин мине!
Врэжмаший рыде пын Аму!
Кэ еу болеск!
Пуцин приетень!
Кэ нам бает:
Ши нам норок!
Да поате Аста круча мя!
А мынтуи суфлетул меу!
Дакэ Ам трэит еу греу!
Ку ругэчуне ын гурэ!
Врэжмаший фуже ын пэдуре!


Рецензии