Троянди

Я бачила нині троянди червоні
на мерзлій пожовклій траві.
І око чарують в морознім полоні
замерзлі холодні, але ще живі.

Невже їх мороз аж ніяк не лякає,
хоч снігом холодним накрив пелюстки?.
Та квітка червона як сонце палає
від холоду краща стає навпаки.


Рецензии