Басня Гаманець

Пiшла я вранцiна базар
Взяла с собою гроши
Але купити не змогла
Харчи соби хороши.

Цiна була на все така,
Оббiгла всi ларкi
Спочатку до кiнця
Невiдкривши гаманця.

Я хочу декому сказати
Iдуже щiро побажати
В таку ось тяжкую хвилину,
Краще думать про людину.


Рецензии