Ты так моцна гэтага хацела

Ты мая багіня прыгажосці,
Маё шчасце і маё каханне.
Я да цябе спяшаюся я ў госці,
Веру ў шчаслівае спатканне.

Буду цалаваць цябе  ў вочы ,
Абдымаць і лашчыць тваё цела,
У абдымках засынаць уночы,
Ты так моцна гэтага хацела.


Рецензии