Я муж твой жонка ты мая

Успамінаю, мілая сяброўка,
Як пазнаеміўся з табой.
Апошняя  камадзіроўка
Ўсплывае ў памяці маёй.

Як зараз той цудоўны вечар,
І летні парк, што нас прыняў.
Я абдымаў цябе за плечы
І пра  каханне там сказаў.

Паклікаў там цябе я замуж,
І згоду ты сваю дала...
З табой у жыцці цяпер мы разам:
Я- муж твой, жонка ты мая.


Рецензии