Голуб миру

Прокидаючись зранку,
Хочу чути добрі новини,
Що маленька дитина
Знайшла родину,
А художник малює
Чудову картину - "Голуб Миру".
Хочу чути, що з лікарні
Повертається жінка додому,
Бо змогла подолати хворобу.
Що нікому не треба
Ховатись в підвали,
Та під кулями там виживати.
Хочу чути, що в притулках ні хто
Не буде свій вік доживати,
Та про всіх - зможуть подбати.
Хочу чути, що війна припинилась,
Бо я так вже втомилась,
Зранку чути погані новини.
Хочу чути, що ВІЙНА закінчилась,
Та надія на МИР у душі посилилась!!!

Автор Ksenia Morgan 2
2022
Художник Пабло Пікассо "Голуб Миру"


Рецензии